Till salu Sålda Sälja Köpa Om oss Kontakt

Gullbrändan etapp 5 (lgh 6c) , Kläppen, Kläppen, Sälen

Nyproduktion

Snabbfakta

Boarea
70 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
2 158 kr/mån
Pris
3 105 000 kr

Österling Bygg AB bygger nu sin 5:e etapp av nyproduktion i attraktiva området Gullbrändan. Planerad inflyttning vecka 43 - 2022. Här finner du ett arkitektritat och exklusivt boende med ski in- skioutläge, genomgående hög standard och alla bekvämligheter som behövs för en efterlängtad fjällsemester. Projektet omfattar 24 lägenheter fördelat på fyra olika storlekar; 68, 70, 90 samt 113 kvm.

Gå gärna in på projektets hemsida: www.gullbrandan.se

OBS - endast 1 lägenhet kvar i denna etapp:
Lägenhet 6C har en boarea om 70 kvm fördelat på kök och allrum med öppen planlösning, braskamin och utgång till altan alternativt balkong. Tre sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och bastu samt en separat gästtoalett. Hallen har klinkergolv, städskåp, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Balkong på övervåning /altan på undervåning. Pris: 3 105 000 kr. Avgift: 2 158 kr

Samtliga lägenheter har genomgående vattenburen golvvärme via bergvärme. Lägenheterna säljs omöblerade. Till varje lägenhet ingår en parkeringsplats med laddstolpe samt ett skidförråd. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget abonnemang.


- Hur går köpprocessen till?
KOSTNADSKALKYL
Kostnadskalkylen är en preliminär och en sorts förenklad ekonomisk plan. När denna kalkyl är granskad och intygad kan förhandsavtal upprättas.

FÖRHANDSAVTAL OCH FÖRSKOTT
Vid tecknande av förhandsavtalet erlägges 100 000 kr i förskott och resterande förskott upp till 15% av köpeskillingen erlägges 2021-09-01. Resterande köpeskilling (85 % av köpeskillingen) erlägges på tillträdesdagen.

EKONOMISK PLAN
Innan du tecknar själva upplåtelseavtalet ska en intygsgiven och registrerad ekonomisk plan finnas tillgänglig. Den ekonomiska planen är en beskrivning av de ekonomiska villkoren för bostadsrättsföreningen. Den granskas av oberoende experter och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och upplåtelseavgifter. Upplåtelseavtalen kan upprättas först när den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket.

UPPLÅTELSEAVTAL
Detta avtal upprättas när den slutliga ekonomiska planen är registrerad och godkänd hos Bolagsverket. Det brukar ske någon månad före inflyttning. I samband med detta blir du medlem i föreningen.

TILLTRÄDE OCH SLUTBETALNING
Slutbetalningen sker på tillträdesdagen. Planerad inflyttning vecka 43, 2022.

ÖVRIGT
Byggherren förbehåller sig rätten till förändringar om så krävs, då alla bilder/illustrationer är vägledande och kan skilja sig mot verkligheten.


Visa mer
Visa mindre

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Carin Forsberg
 • Gullbrändan etapp 5 (lgh 6c) , Kläppen
  Fastighetskarta Gullbrändan etapp 5 (lgh 6c) , Kläppen
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta Gullbrändan etapp 5 (lgh 6c) , Kläppen
  Fastighetskarta
 • Kort fakta

  Typ
  Bostadsrättslägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Gullbrändan etapp 5 (lgh 6c) , Kläppen
  Postadress
  780 68 Transtrand
  Område
  Kläppen, Sälen
  Kommun
  Malung-Sälen
  Lgh.nr
  23
  Boarea
  70 m²
  Areakälla
  Areauppgifter enligt kostnadskalkylen
  Antal rum
  4 rum, varav 3 sovrum

  Byggnad

  Byggnadstyp
  2 plan
  Byggnadsår
  2021-2022 (Prel inflyttning vecka 43, 2022)
  Fönster
  Isolerglasfönster
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft
  Våningsplan
  2 av 2. Hiss finns ej.
  Areakälla
  Areauppgifter enligt kostnadskalkylen.

  Ekonomi

  Utgångspris
  3 105 000 kr
  Månadsavgift
  2 158 kr/mån. exkl el och uppvärmning
  Andel i föreningen
  3.84%
  Bostaden är pantsatt
  Nej

  Driftskostnader

  Uppvärmning
  1 000 kr/mån
  Hushållsel
  250 kr/mån
  Summa
  1 250 kr/mån
  Beräknade driftskostnad för el och uppvärmning. Kostnad för hemförsäkring samt egna abonnemang som t.ex internet tillkommer.

  Energideklaration

  Status
  Ej utförd

  El

  Elbolag:
  Malungs elnät

  Bilplats

  1 parkering per lägenhet

  Förening

  Namn
  Gullbrändan 5
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Org.nummer
  769639-6592
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  24 st
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.
 • Om området

  OM KLÄPPEN
  Kläppen Ski Resort ligger i Sälen och är Sveriges sjätte största skidanläggning med nuvarande 34 nedfarter i alla väderstreck. Anläggningen är känd för sin höga kvalitet på snön samt den prisade snowparken. Kläppen fortsätter nu att växa genom anläggningens stora satsning på Kläppen Syd med fem nya pister och en ny stollift. Det nya området kommer att nås både från den nya liften och från Gondolens toppstation. Kläppen erbjuder inte bara utförsåkning i toppklass, här finns även fina preparerade längdåkningsspår redo tidigt på säsongen! Kläppen och Sälen är även en fantastisk plats för dig som vill ha en aktiv sommarsemester! Här kan du till exempel cykla mountainbike, paddla kanot, vandra , löpa på naturstigar, fiska eller golfa på Sälens 18-hålsbana och mycket annat. Nu kan du ta flyget till Sälen! Med både internationella och inrikes avgångar har det blivit både enklare och snabbare att ta sig hit. Scandinavian Mountain Airport ligger strategiskt mellan Sälen och Trysil och till Kläppen är det en transfer på endast ca 45 min.