Till salu Kommande Sålda Områden Bevakning Sälja Köpa Om oss Kontakt

(4B) Gullbrändsgatan 1213 B, Kläppen, Sälen

Nyproduktion

Snabbfakta

Boarea
64 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
2 453 kr/mån
Pris
3 550 000 kr

Moderna och arkitektritade fjällboenden med fantastiskt ski in - skioutläge och bekvämt gångavstånd till Tranantorget där du finner restauranger, afterski, bageri, skidskola, sportshop, hotell och nöjen.

Österling Bygg AB är nu i full gång med bygget av etapp 6 i attraktiva Gullbrändan som ligger mitt i hjärtat av Kläppens skidanläggning.

Inflyttning är planerad till sportlovet vecka 8 2023!

Österling Bygg bjuder på möbler till ett värde av 150 000 kr för den som tecknar sig för lägenhet. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Brf Gullbrändan 6 består av 26 lägenheter fördelade på fem huskroppar. Här finner du bostäder med modern inredning, öppen planlösning, balkong eller uteplats och en härlig bastu. Det finns fortfarande ett fåtal lägenheter kvar (läs mer på Bostadsväljaren: www.gullbrandan.se).

Denna 4:a är en undervåning med en boarea om 64 kvm fördelat på en välkomnande entré med klinkergolv, generös avhängningsyta, städskåp och garderob. Modernt kök i grå ton med rostfria vitvaror, öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till altan med söderläge. Tre sovrum samt två helkaklade badrum med dusch, wc och handfat. Det större badrummet har även tvättmaskin, torktumlare samt anslutande bastu. Genomgående ekparkett i alla rum. Hall samt kök/vardagsrum har liggande grå träpanel på väggarna. Sovrummen har ljust målade väggar. Båda badrummet får kakel och klinker i grå ton. Tillhörande skidförråd ligger i markplan.

Pris/insats: 3 550 000 kr
Månadsavgift: 2 453 kr

Notering gällande avgiften:
Avgiften och de beräknade driftskostnaderna baseras på den preliminära kostnadskalkylen. Med hänsyn till dagens ränteläge reserverar sig föreningen för en avgiftshöjning till ca 2900 kr.

Övriga beräknade driftskostnader samt lägenhetsnummer och andelstal specificeras i kostnadskalkylen.


Hur går köpprocessen till?

PRELIMINÄR INFLYTTNING
Planerad inflyttning under vecka 8, 2023

INTRESSEANMÄLAN
Intresseanmälan görs till ansvarig fastighetsmäklare Carin Forsberg.

KOSTNADSKALKYL
Kostnadskalkylen är en preliminär och en sorts förenklad ekonomisk plan. Kostnadskalkylen är intygad av två intygsgivare men behöver inte registreras hos Bolagsverket. En sådan kalkyl måste vara tillgänglig för dig innan du tecknar ett förhandsavtal.

ERBJUDANDE OM ATT INGÅ FÖRHANDSAVTAL
Om du meddelat intresse för en viss lägenhet till ansvarig mäklare kan Bostadsrättsföreningen välja att erbjuda dig att ingå ett förhandsavtal. Förhandstecknaren ska ges en betänketid om minst sju dagar efter det att man har mottagit ett för bostadsrättsföreningen bindande erbjudande om att ingå förhandsavtal. Du får då 7 dagar på dig att i lugn och ro läsa igenom avtalet i sin helhet med tillhörande information (ex registreringsbevis, intyg om förskott, kostnadskalkyl, stadgar, ritningar etc). När ni är överens ska förhandsavtalet e-signeras av samtliga parter. Avtalet är därefter bindande för båda parter.

FÖRSKOTT
Intyg om att få ta emot förskott är utfärdat av Bolagsverket. Vid tecknande av förhandsavtalet erlägges 515 000 kr i förskott.

EKONOMISK PLAN OCH UPPLÅTELSEAVTAL
Innan du tecknar själva upplåtelseavtalet ska en intygsgiven och registrerad ekonomisk plan finnas tillgänglig. Den ekonomiska planen är en beskrivning av de ekonomiska villkoren för bostadsrättsföreningen. Den granskas av oberoende experter och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och eventuella upplåtelseavgifter. Upplåtelseavtalen kan upprättas först när den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket. Det brukar ske ca 1-2 månader före inflyttning. Upplåtelseavtalet med den ekonomiska planen skickas till förvärvaren för påseende i god tid innan avtalet e-signeras av samtliga parter. I samband med detta blir du medlem i föreningen.

TILLTRÄDE OCH SLUTBETALNING
Slutbetalningen ska erläggas senast 5 dagar innan tillträdet. I god tid före tillträdet kommer Österling Bygg att informera er om de praktiska detaljerna avseende elavtal, Kabel-TV, fiber, laddstolpar, försäkring, nycklar etc.

ÖVRIGT
Till varje lägenhet tillhör 1 parkeringsplats med laddstolpe som anläggs i nära anslutning till huskropparna. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget abonnemang. Lägenheterna säljs omöblerade.
Samtliga bilder i prospektet ska ses som inspirationsbilder. Bilderna är dels digitalt framtagna illustrationer och dels är det bilder från tidigare etapper. Bilderna kan därför skilja sig mot det slutliga resultatet. Byggherren förbehåller sig därmed rätten till förändringar om så krävs.

Om området

Nya bostadsområdet Gullbrändan ligger i nära anslutning till Tranantorget och med ett fantastiskt läge mitt i hjärtat av Kläppen! Här bor du mitt emellan två pister vilket ger ett oslagbart ski in – ski outläge. Bekvämt gångavstånd till sportshop, restauranger, afterski, skidskola och nybyggda Hotell Kurbits och med Gondolbanan tar du dig enkelt upp till restaurangen Toppstugan som bjuder på härlig atmosfär och storslagen utsikt.

OM KLÄPPEN
Kläppen passar dig som letar snösäkra backar och välpreparerade längdspår. Här hittar du nämligen Kläppen Ski Resort som är Sveriges sjätte största skidanläggning, med fler än 35 nedfarter och över 20 liftar, samt landets största snowpark.

Kläppenberget erbjuder utförsåkning i alla fyra väderstreck och backarnas varierande fallhöjd skapar utmaningar för såväl nybörjaren som erfarna och professionella åkare. Kläppens stolthet är den berömda Kläppensnön, och snögaranti utlovas eftersom anläggningen har tillgång till några av världens bästa snökanoner. För den som föredrar längdskidåkning, eller vill variera sin åkning, erbjuds hela 37 km längdspår.

Kläppen har aktiviteter för alla åldrar och målet är att vara Skandinaviens mest upplevelserika vintersemesterort för barnfamiljer. Därför skapar man område Syd som byggs ut i etapper. Perfekt för familjevänliga och fartfyllda vinteräventyr i snön. Först ut är Backholens skidområde med 5 nya pister i svårighetsgraderna grön och blå, samt en ny stollift. Det nya området kommer att nås både från den nya liften och från Gondolens toppstation.

Kläppen och Sälen är även en fantastisk plats för dig som vill ha en aktiv sommarsemester! Du kan njuta av bland annat mountainbike, kanotpaddling, löpning på naturstigar, fiske, discgolf eller golf på Sälens 18-hålsbana.

Nu kan du ta flyget till Sälen!
Tack vare Scandinavian Mountain Airport som ligger mellan Sälen och Trysil, är resan till Kläppen enkel. Flygplatsen har både internationella- och inrikes avgångar och transfertiden till Kläppen är endast 45 minuter.

Visa mer
Visa mindre

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Carin Forsberg

Extra kontaktperson

Anna Stolpe
 • Vy över Gullbrändan december 2022 (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vy över Gullbrändan december 2022
  Vinterbilder från tidigare säsonger (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vinterbilder från tidigare säsonger
  Vy över Gullbrändan (feb 2022) (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vy över Gullbrändan (feb 2022)
  Lägenhetsnummer (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Lägenhetsnummer
  Vinterbilder från tidigare säsonger (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vinterbilder från tidigare säsonger
  Vinterbilder från tidigare säsonger (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vinterbilder från tidigare säsonger
  Gondolen i Kläppen (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Gondolen i Kläppen
  Vinterbilder från tidigare säsonger (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vinterbilder från tidigare säsonger
  Vinterbilder från tidigare säsonger (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vinterbilder från tidigare säsonger
  Vinterbilder från tidigare säsonger (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vinterbilder från tidigare säsonger
  Vy över Gullbrändan (feb 2022) (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vy över Gullbrändan (feb 2022)
  interiörskiss allrum 64 kvm (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  interiörskiss allrum 64 kvm
  interiörskiss allrum-kök 64 kvm (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  interiörskiss allrum-kök 64 kvm
  Interiörskiss badrum (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Interiörskiss badrum
  Interiörskiss badrum/bastu (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Interiörskiss badrum/bastu
  Vy över Gullbrändan (juli 2022) (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vy över Gullbrändan (juli 2022)
  Vy över Gullbrändan-Kläppen (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vy över Gullbrändan-Kläppen
  Vy över Gullbrändan (juli 2022) (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Vy över Gullbrändan (juli 2022)
  Fastighetskarta (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Fastighetskarta
 • Kort fakta

  Typ
  Bostadsrättslägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  (4B) Gullbrändsgatan 1213 B
  Postadress
  78068 TRANSTRAND
  Område
  Kläppen, Sälen
  Kommun
  Malung-Sälen
  Lgh.nr
  18
  Boarea
  64 m²
  Antal rum
  4 rum, varav 3 sovrum

  Byggnad

  Byggnadstyp
  2-plan
  Byggnadsår
  2023
  Fönster
  Isolerglasfönster
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Våningsplan
  1 av 2. Hiss finns ej.
  Areakälla
  Areauppgifter enligt kostnadskalkylen.

  Ekonomi

  Utgångspris
  3 550 000 kr
  Månadsavgift
  2 453 kr/mån
  inkl vatten, avlopp, sophämtning, Kabel-TV, snöröjning, yttre underhåll
  Andel i föreningen
  3.81%
  Andel av årsavgift
  3.81%
  Bostadens indirekta nettoskuldsättning
  320 040 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning* anger hur stor del av föreningens lån som indirekt belastar den aktuella lägenheten. Underlaget för beräkningen inhämtas från den intygade kostnadskalkylen.

  *Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning beräknas genom att föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel subtraheras från föreningens räntebärande lån. Om bostadsrättsföreningen ej har lån eller om de indirekta nettotillgångarna överstiger de indirekta nettoskulderna blir resultatet 0 kr.
  Bostaden är pantsatt
  Nej

  Driftskostnader

  Uppvärmning
  900 kr/mån
  Hushållsel
  250 kr/mån
  Summa
  1 150 kr/mån
  Beräknade driftskostnader enligt kostnadskalkylen.

  Energideklaration

  Status
  Ej utförd

  El

  Elbolag:
  Malungs elnät

  Förening

  Namn
  Bostadsrättsföreningen Gullbrändan 6
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Org.nummer
  769640-3984
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Antal lägenheter
  26 st
  TV/bredband
  Fiber
  Tillåts juridisk person?
  Ej angiven
  Parkering
  Varje lägenhet har 1 st parkering med laddstolpe.
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.