Till salu Kommande Sålda Områden Bevakning Sälja Köpa Om oss Kontakt

Nedre Gårdsvägen 6A, Lindvallen, Sälen

Snabbfakta

Boarea
58 m²
Biarea
1 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
0 kr/mån
Pris
2 250 000 kr

Trevlig välplanerad suterrängvåning i den attraktiva bostadsrättsföreningen Grandgårdarna som är belägen vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Mysigt stugområde med liften ett stenkast från stugan som tar dig till hela Lindvallens skidsystem. Gångavstånd till flertalet restauranger, café samt shopping runt torget.

Bostaden inrymmer mindre hall med avhängningsyta och allrum i öppen planlösningen med köksdelen. Allrummets sällskapsdelar bjuder på soffgrupp med mysig braskamin samt matgrupp. Köket är fullt modernt utrustat med goda förvaringsmöjligheter i extra barbänk. Lägenheten har två sovrum, ett sovrum med våningssäng med bredare underslaf s.k. familjesäng, andra sovrummet har två våningssängar, en med bredare underslaf, totalt 6-8 bäddar. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, wc, bastu samt elektrisk handdukstork och torkskåp.

Låsbart skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt parkering för två bilar med motorvärmaruttag.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med SkiStar via föreningens huvudavtal. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och ta över bokningar för nästkommande säsong. Uthyrningsintäkter om ca 120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Uthyrningsintäkterna fördelas därefter ut till var och en bostadsrättsinnehavare i BRF Grandgårdarna efter att föreningen dragit av BRF-årsavgiften om ca 40 000-50 000 kr vilket ger ett överskott om ca 70 - 80 000 kr/år.

För mer information om Grandgårdarna, besök deras egen hemsida www.grandgardarna.se

Lindvallen erbjuder ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Ett litet axplock från utbudet utöver skidåkningen finns cykel- och vandringsleder, restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Läs mer på www.skistar.com

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Om området

Lindvallen är Sälenfjällens största skidanläggning med massor av valmöjligheter för utförsåkaren. Det är lätt att ta sig till toppen med någon av stolliftarna och kul att ge sig ut i anläggningens funrides och snowparks. Här finns dessutom ett av Europas mest omfattande skidområden för barn och nybörjare. Anläggningen är uppbyggd kring de fyra torgen Söderåstorget, Exeriumtorget, Gustavtorget och Sälfjällstorget och du kan även ta dig till Högfjällets klassiska skidområde via transportliftar.

Du som föredrar längdskidåkning hittar flera preparerade och elbelysta längdspår i Lindvallens längdarena. Eller varför inte ge dig ut på en fridfull längdåkningstur på Lindvallens topp i ljuvlig fjällnatur. När du behöver vila från skidor, snö och kyla, väntar restauranger, spa och äventyrsbad på dig.

Men Lindvallen levererar inte bara på vintern. Du som har upptäckt fjällens tjusning även sommar och höst, kan utmana dig själv i Lindvallens klätterpark och uppleva en dag bland trädtopparna. Passa också på att njuta av fiske, fjällvandring och cykelturer i energirik miljö, eller prova på cykelarenan med downhill- och trailcykling.

Om du vill resa till Lindvallen med flyg hittar du Scandinavian Mountain Airport mellan Trysil och Sälen. Transfertiden till Lindvallen är 25 minuter och flygplatsen har både internationella- och inrikes avgångar.

Visa mer
Visa mindre
3d-visning

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson
Anne-Mari Backjanis Hansson
070-6654955
 • Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
   Nedre Gårdsvägen 6A
  Fastighetskarta Nedre Gårdsvägen 6A
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta Nedre Gårdsvägen 6A
  Fastighetskarta
 • Rumsbeskrivning Nedre Gårdsvägen 6A

  Allrum med köksdel

  Allrum med bröstpanel på väggarna samt målad glasfiberväv, vitmålat tak och plastmatta på golvet. Köksdel med vita köksluckor, utrustat med spis med ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin, micro och barbänk med förvaring som avgränsar mot matplatsen, vilket ger större avställningsyta. Braskamin.

  Sovrum 1

  Målad glasfiberväv på väggarna, vitmålat tak och plastmatta på golvet. Två våningssängar varav en med bred underslaf. Två garderober.

  Sovrum 2

  Målad glasfiberväv på väggarna, vitmålat tak och plastmatta på golvet. Våningssäng med bred underslaf. Två garderober.

  Badrum

  Ljust, fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Utrustat med toalett, handfat, duschplats, bastu, elektrisk handdukstork och torkskåp. Elektrisk golvvärme.

 • Kort fakta

  Typ
  Bostadsrättslägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Nedre Gårdsvägen 6A
  Postadress
  780 91 SÄLEN
  Område
  Lindvallen, Sälen
  Kommun
  Malung-Sälen
  Lgh.nr
  37106A
  Boarea/biarea
  58/1 m²
  Antal rum
  3 rum, varav 2 sovrum

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1 plan i suterräng
  Byggnadsår
  1986
  Fönster
  3-glasfönster
  Uppvärmning
  Direktverkande el samt braskamin
  Våningsplan
  1 av 2. Hiss finns ej.
  Areakälla
  Areauppgifter enligt säljaren. Föreningen anger 60 kvm i ekonomiska planen samt utdraget från föreningens register.

  TV- och bredband

  TV: Kabel TV/Com hem. Bredband: Fiber via Telia är framdraget, ej inkopplat. Abonnemang kan tecknas..

  Ekonomi

  Utgångspris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  0 kr/mån
  Årsavgiften är f.n. ca 40 000 - 50 000 kr, i avgiften ingår driftskostnader (el/uppvärmning, V/A, sophantering och snöröjning). Uthyrningsintäkter från Skistar betalas direkt till föreningen som därefter drar av årsavgiften från intäkterna, innan de fördelas ut till varje medlem. (Ex uthyrningsintäkt Skistar 120 000 kr - BRF Årsavgift 50 000 kr = 70 000 kr att utbetalas till bostadsrättsinnehavaren). Observera att driftskostnaderna varierar mellan åren beroende på el, snöröjningskostnader.
  Andel i föreningen
  6.66%
  Andel av årsavgift
  6.66%
  Bostadens indirekta nettoskuldsättning
  541 905 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning* anger hur stor del av föreningens lån som indirekt belastar den aktuella lägenheten. Underlaget för beräkningen inhämtas från den senast tillgängliga årsredovisningen (ÅR 2021) samt bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

  *Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning beräknas genom att föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel subtraheras från föreningens räntebärande lån. Om bostadsrättsföreningen ej har lån eller om de indirekta nettotillgångarna överstiger de indirekta nettoskulderna blir resultatet 0 kr.
  Bostaden är pantsatt
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Ej utförd

  Bilplats

  Parkering utanför entrén

  Förening

  Namn
  Grandgårdarna
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Org.nummer
  716456-4879
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  15 st
  Tillåts juridisk person?
  Ja
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.