Till salu Sålda Kommande Områden Bevakning Sälja Köpa Om oss Kontakt

Kontakta oss

Besöksadress

Sälenmäklaren Sälenvägen 5 780 67 Sälen Google Maps

Telefon

0280-218 00

E-post

info@salenmaklaren.se

Öppettider

Ni kan alltid nå oss på telefon eller mail för att boka en tid för möte eller visningar:
0280-218 00 eller info@salenmaklaren.se

​Anne-Mari Backjanis Hansson

Reg. fastighetsmäklare/Delägare
Mer om ​Anne-Mari

”Sälen erbjuder aktiviteter för alla åldrar i en underbar natur.”

Anne-Mari har bott i Sälenområdet i hela sitt liv och har ett brett lokalt kontaktnät. Hon är registrerad fastighetsmäklare sedan 2016, och är angelägen om att vara lyhörd och tillgänglig i sin mäklarroll. Anne-Mari har fördjupad kunskap om fritidsbostadsmarknaden i Sälen eftersom hon har flera års erfarenhet av att arbeta med stuguthyrning, innan hon valde att vidareutbilda sig till fastighetsmäklare.

–Alla vi som jobbar på Sälenmäklaren bor på orten och kan snabbt ordna med visningar och möta kunder. Vår närhet och kunskap om området tillsammans med våra kontaktnät gör att vi hittar lösningar och är tillgängliga, säger Anne-Mari.

Ludwig Forsberg

Reg. fastighetsmäklare/Delägare
Mer om Ludwig

”Sälen är en levande och dynamisk plats som är generös med sin energi.”

Ludwig kommer från Sälen och är utbildad fastighetsekonom vid högskolan i Gävle. Han har dessutom byggt på sin examen och är registrerad fastighetsmäklare sedan 2017. Ludwig har lång erfarenhet av turismnäringen vilket gör att han känner Sälenfjällen väl. Han anser att mäklaruppdraget baseras på tydlighet och goda relationer, vilket gör att han är noggrann med att återkoppla och föra en öppen dialog med säljare och köpare.

–Sälen är en levande destination året runt som erbjuder vila och aktivitet. Vi är marknadsledande när det gäller fritidshus i området och finns på plats för våra kunder, säger Ludwig.

Julia Backjanis Hansson

Reg. fastighetsmäklare
Mer om Julia

”Sälen låter mig njuta av skidåkning i fantastisk miljö och är den plats som jag kallar hemma.”

Julia är uppvuxen i Sälen och trivs med växlingarna mellan vinterns puls, och sommarens mer lugna energi. Hon fick upp ögonen för mäklaryrket tack vare sin mamma Anne-Mari, och blev registrerad fastighetsmäklare 2020. Julia har en bakgrund som mäklarassistent och hon tycker det är viktigt att ge god service och vara lösningsfokuserad. Hon ser trygghet och förtroende som en grund i alla kundrelationer.

–Tack vare att Sälenmäklaren är en fristående mäklarbyrå kan vi skräddarsy våra uppdrag. Att vi är Sälenspecialister och kan vara flexibla är mycket uppskattat av våra kunder, säger Julia.

Carin Forsberg

Senior rådgivare/Delägare
Mer om Carin

"Sälen har något för alla under fyra magiska årstider."

Carin är Sälenbon som har hunnit vara både utflyttad och inflyttad hem till Sälen igen. Hon blev registrerad fastighetsmäklare 2004 efter att ha kompletterat sin högskoleexamen i datavetenskap. Året efter blev Carin delägare i Sälenmäklaren som medvetet fokuserar på fritidsboende i just Sälenfjällen. Företaget är också specialister på bostadsaffärer på distans, eftersom säljare och köpare sällan finns på plats samtidigt.

-Vår strategi gör oss till riktiga experter på fritidsboende i Sälen, och vår företagskultur präglas av öppenhet och ärlighet. Vi är ett fint team som jobbar tätt ihop för att ta hand om våra kunder, säger Carin.

Anna Stolpe

Säljkoordinator/kontorschef
Reg.fastighetsmäklare och nyproduktionsansvarig
Mer om Anna

”I Sälen är det vinter på riktigt och här hittar man ro och kraft i fjällens fridfullhet.”

Anna är säljkoordinator och kontorschef och har lämnat västkusten för att flytta till Sälen med sin familj. Hon är registrerad fastighetsmäklare med bred kunskap av branschen sedan 2006. På meritlistan finns erfarenheter som franchisetagare hos en stor mäklarkedja samt arbete med förrättningar på Lantmäteriet. För Anna är det viktigt att vara noggrann, produktiv och serviceinriktad, vilket är till stor fördel i hennes nuvarande roll.

–Vi på Sälenmäklaren är måna om våra kunder och erbjuder genomtänkta tjänster samt välbeprövade rutiner för bostadsaffärer på distans. Det gör det tryggt att vara kund hos oss, säger Anna.

Sanna Backman

Mäklarassistent/Fastighetsmäklarstudent
Mer om Sanna

”Sälenfjällens vyer är vidunderligt vackra och skapar en känsla av friskhet.”

Sanna är mäklarassistent och har tidigare arbetat som privatrådgivare inom bankvärlden. Hon förälskade sig i fjället via skidåkningen, och har efter flera semestervistelser flyttat till Sälen på heltid. I sin roll som mäklarassistent vill hon vara ett gediget stöd till sina kollegor och hålla en hög servicenivå. Sanna ser företagets lokala förankring och kännedom om Sälenfjällen som ett stort plus för Sälenmäklarens kunder.

–Våra mäklare har en imponerande lokalkännedom och goda kontakter inom alla områden. Det är en fördel för våra kunder att vi så tydligt specialiserar oss på Sälen och har vårt kontor här, säger Sanna.