Till salu Kommande Sålda Områden Bevakning Sälja Köpa Om oss Kontakt

Nedre Gårdsvägen 8, Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen

Snabbfakta

Boarea
60 m²
Biarea
1 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
0 kr/mån
Pris
2 975 000 kr

I den trevliga bostadsrättsföreningen Grandgårdarna på Nedre Gårdsvägen ligger denna fina mysiga stuga. Här bor du ett stenkast från Sälfjällstorget i Lindvallen med liftar och fina restauranger samt shopping på promenadavstånd.

Fristående stuga med loft från 2010 med en boarea om ca 60 m². Bostaden inrymmer allrum med köksdel i öppen planlösning och härligt högt ryggåstak vilket gör en ljus och luftig känsla. Två sovrum samt badrum med wc, dusch och bastu. Öppet sovloft med plats för dubbelsäng. Här kan hela familjen samlas i allrummet framför braskaminen under kyliga vinterkvällar och umgås på de öppna sällskapsytorna. Det praktiska köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och micro.

Låsbart skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt bilparkering med plats för två bilar och uttag för två motorvärmare.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med SkiStar via föreningens huvudavtal. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och ta över bokningar för kommande säsong.
Uthyrningsintäkterna för denna bostad ligger på ca 140 000kr/år när uthyraren har dragit sin provision. Intäkten från uthyrning kvittas mot föreningens avgifter och överskottet betalas ut till bostadsrättsinnehavaren.
Tidigare år har överskottet efter kvittning mot föreningens avgift varit ca 40 000 kr – 60 000 kr/år för denna lägenhet.
(Observera att beräknade intäkter och avgifter till föreningen kan komma att ändras i framtiden, och således kan det antagna överskottet också påverkas. Överskottet påverkas även av egna nyttjade ägarveckor).

För mer information om Grandgårdarna, besök deras egen hemsida www.grandgardarna.se

Tillträde enligt överenskommelse.

Lindvallen erbjuder ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Ett litet axplock från utbudet utöver skidåkningen finns cykel- och vandringsleder, restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Läs mer på www.skistar.com

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Om området

Lindvallen är Sälenfjällens största skidanläggning med massor av valmöjligheter för utförsåkaren. Det är lätt att ta sig till toppen med någon av stolliftarna och kul att ge sig ut i anläggningens funrides och snowparks. Här finns dessutom ett av Europas mest omfattande skidområden för barn och nybörjare. Anläggningen är uppbyggd kring de fyra torgen Söderåstorget, Exeriumtorget, Gustavtorget och Sälfjällstorget och du kan även ta dig till Högfjällets klassiska skidområde via transportliftar.

Du som föredrar längdskidåkning hittar flera preparerade och elbelysta längdspår i Lindvallens längdarena. Eller varför inte ge dig ut på en fridfull längdåkningstur på Lindvallens topp i ljuvlig fjällnatur. När du behöver vila från skidor, snö och kyla, väntar restauranger, spa och äventyrsbad på dig.

Men Lindvallen levererar inte bara på vintern. Du som har upptäckt fjällens tjusning även sommar och höst, kan utmana dig själv i Lindvallens klätterpark och uppleva en dag bland trädtopparna. Passa också på att njuta av fiske, fjällvandring och cykelturer i energirik miljö, eller prova på cykelarenan med downhill- och trailcykling.

Om du vill resa till Lindvallen med flyg hittar du Scandinavian Mountain Airport mellan Trysil och Sälen. Transfertiden till Lindvallen är 25 minuter och flygplatsen har både internationella- och inrikes avgångar.

Visa mer
Visa mindre
3d-visning

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson
Anne-Mari Backjanis Hansson
070-6654955
 • Nedre Gårdsvägen 8
  Pilad NGV 8 Nedre Gårdsvägen 8
  Pilad NGV 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
  Fastighetskarta Nedre Gårdsvägen 8
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta Nedre Gårdsvägen 8
  Fastighetskarta
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
   Nedre Gårdsvägen 8
 • Rumsbeskrivning Nedre Gårdsvägen 8

  Allrum med köksdel

  Köksdel med ljus inredning och extra bänk med uppfällbar avställningsyta. Vita köksluckor med spegel. Köket är utrustat med hällspis/ugn, köksfläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och micro. Allrum i öppen planlösning med matplats, soffhörna, braskamin samt trappa till sovloftet. Rummet har vitlaserad bröstpanel på väggarna och tapeter samt vitlaserad träpanel i taket och på golvet ligger ett laminatgolv i ljus beige/grå färg.

  Sovrum 1

  Tapet på väggar och laminatgolv samt vita plattor i taket. En våningssäng och dubbelgarderob.

  Sovrum 2

  Tapet på väggar och laminatgolv samt vita plattor i taket. Två enkelsängar och dubbelgarderob.

  Sovloft

  Snedtak med vitlaserad träpanel och tapet på väggarna samt laminat på golvet. Två enkelsängar.

  Badrum

  Våtrumsmatta på väggar och golv i ljusbeiga toner och vita plattor i taket. Två handfat i kommod, toalett, duschplats, bastu, handdukstork och torkskåp.

 • Kort fakta

  Typ
  Bostadsrättslägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Nedre Gårdsvägen 8
  Postadress
  780 91 SÄLEN
  Område
  Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen
  Kommun
  Malung-Sälen
  Lgh.nr
  37108
  Boarea/biarea
  60/1 m²
  Antal rum
  3 rum, varav 2 sovrum

  Byggnad

  Byggnadstyp
  1 plan med loft
  Byggnadsår
  2010
  Fönster
  3-glasfönster
  Uppvärmning
  Direktverkande el samt braskamin
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

  TV- och bredband

  TV: Kabel TV/Com Hem.. Bredband: Fiber via Telia är framdraget, ej inkopplat. Abonnemang kan tecknas..

  Ekonomi

  Utgångspris
  2 975 000 kr
  Månadsavgift
  0 kr/mån
  Årsavgiften för denna lägenhet år 2021 - var 82 811 kronor då föreningen hade högre kostnader pga kommunal vattenanslutningsavgift. Årsavgiften varierar årligen beroende på elkostnader, underhåll samt snöröjningskostnader. Årsstämman fastställer varje år den exakta kostnaden. Tillbaka i tiden har årskostnaden varierat mellan 43 000 - 58 000 kr. År 2020 var årsavgiften 127 583 kr, det året byttes taken på de fem äldre byggnaderna samt, en vattenskada och kostnad för bredbandsetablering.
  Andel i föreningen
  6.66%
  Andel av årsavgift
  6.66%
  Bostadens indirekta nettoskuldsättning
  520 933 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning* anger hur stor del av föreningens lån som indirekt belastar den aktuella lägenheten. Underlaget för beräkningen inhämtas från den senast tillgängliga årsredovisningen (ÅR 2022) samt bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

  *Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning beräknas genom att föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel subtraheras från föreningens räntebärande lån. Om bostadsrättsföreningen ej har lån eller om de indirekta nettotillgångarna överstiger de indirekta nettoskulderna blir resultatet 0 kr.
  Bostaden är pantsatt
  Nej

  Energideklaration

  Status
  Ej utförd

  Bilplats

  Parkering vid stugans entré

  Förening

  Namn
  Grandgårdarna
  Organisationsform
  Bostadsrättsförening
  Org.nummer
  716456-4879
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  15 st
  Tillåts juridisk person?
  Ja
 • Är du intresserad av denna bostad?

  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.